UA-70808694-1

  • Niemand Die Je Hoort**

    Pin it!

    MosbyEen saddistische moordenaar ontvoert meisjes en zorgt ervoor dat ze niet gemist worden door hun omgeving. Hij beantwoordt hun sms'jes. En wanneer het slachtoffer overleden is door uitdroging, stuurt hij een bericht met als boodschap dat het hun schuld is, dat ze dood is.
    Dave Lewis heeft een hoop persoonlijke problemen, hij moet in het reine komen met de dood van zijn broer en zijn gevoelens voor zijn ex-liefje laten hem ook niet los. Wanneer Lewis' naam op de radar van detective Currie verschijnt, wordt hij al snel de hoofdverdachte.
    Mosby leverde met 'Niemand Die Je Hoort' een degelijke tweede thriller af. Het is een onderhoudend boek met een aantal boeiende personages. Toch moet de auteur nog groeien als schrijver. Zo is het slot bijvoorbeeld een beetje te gekunseld. De verhaallijnen worden als het ware op een grote hoop gegooid, om ze toch maar te doen samenkomen. Jammer, maar Mosby is zeker niet de slechtste leerling van de klas. Blijven oefenen, want er is potentieel aanwezig. 'Niemand Die Je Hoort' is een uitgave van A.W. Bruna.