UA-70808694-1

  • 7 dagen, 7 nachten (***)

    Pin it!

    Het leven v7-dagen-7-nachten.jpgan Judd Foxman ziet er niet erg rooskleurig uit. Zijn vrouw bedriegt hem met zijn baas, hij woont in de kelder van een Chinees echtpaar , heeft geen werk meer en zijn vader overlijdt.
    Daar komt nog bij dat de familie Foxman niet echt de nauwste banden met elkaar onderhoudt. Wanneer blijkt dat de laatste wens van zijn vader was dat zijn kinderen sjivve zitten en Judd daardoor 7 dagen en nachten met heel zijn familie in één huis zal moeten doorbrengen, komen er heel wat frustraties bovendrijven.
    ‘7 dagen, 7 nachten’ is de derde roman van Johnathan Tropper die in het Nederlands vertaald werd. Het is een heerlijk boek met een stel mannen met nogal wat issues in de hoofdrol. Grappig en tegelijkertijd ontroerend. Geen hoogstaande literatuur, wel een aanrader voor iedereen die houdt van pretentieloze, maar kwaliteitsvolle humor en voor de vrouwen die zich af en toe afvragen wat er zoal speelt in het hoofd van een man. ‘7 dagen, 7 nachten’ is een uitgave van Mistral.