UA-70808694-1

  • De mond gesnoerd**1/2

    Pin it!

    de_mond_gesnoerd_isbn_9789026132421_1_1344586818.jpgWanneer vier studenten brand stichten worden ze gefilmd door iemand anders. Als ook nog blijkt dat er een meisje in het gebouw was, gaan de poppen pas goed aan het dansen. Ze worden gechanteerd door de persoon die het filmpjemaakte en dat is iemand die voor niks terugdeinst.
    Rechercheur Olivia Sutherland onderzoekt de zaak en krijgt daarbij te maken met iemand uit haar verleden, brandweerman David Hunter.
    Karen Rose schreef een spannend boek dat hier en daar helaas wat aan geloofwaardigheid mist. Het is allemaal een beetje te toevallig. Maar haar stijl blijft boeien en het verhaal leest als een trein. De auteur geeft haar boeken ook altijd graag een romantisch tintje mee. Helaas overdrijft ze er deze keer een beetje mee en doet het zelfs een beetje kasteelromannetjesachtig aan. Jammer, maar niet onvergeeflijk. Rose treft het dat ze de spanning zo goed weet te brengen en dat vooral het eerste deel van haar boek goed is opgebouwd. Daardoor ben je bereid de minpuntjes door de vingers te zien. ‘De mond gesnoerd’ is een uitgave van De Fontein.