UA-70808694-1

  • Inferno**

    Pin it!

    Iinferno_isbn_9789024561858_1_1379468894.jpgn Florence  wordt professor Robert Langdon wakker in een ziekenhuis. Hij weet niet waar hij is of hoe hij daar terecht is gekomen. Na een brutale aanval zet hij het op een lopen door de historische stad. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van een code die weleens het einde van de wereld zou kunnen inluiden. Geholpen door dokter Sienna Brooks zet Langdon alles op alles om het mysterie op te lossen dat geïnspireerd werd door het meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.
    Dan Brown breit in Inferno een vervolg aan zijn eerdere thrillers met Landon in de hoofdrol. Het verhaal bevat dezelfde elementen van spanning als zijn eerder werk. Het leest vlot en het verhaal kan de lezer wel boeien, maar Inferno is zeker geen Da Vinci Code. Wie de vorige thrillers gelezen heeft, weet waar hij zich aan kan verwachten, zoals de plotwending vlak voor het einde.
    Waar Brown zich deze keer een beetje aan heeft vergaloppeerd is de ontknoping. Zonder er iets over te verklappen doet die toch vragen rijzen over hoe er nu verder nog een geloofwaardig boek kan komen met professor Langdon in de hoofdrol. Of misschien is dat niet de bedoeling.‘Inferno’ is een uitgave van Luitingh.